Nutriční hodnoty (Pudinková buchta se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 178 kJ / 3 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,38 g |
Tuky | 182,53 g |
– nasycené | 46,37 g |
– nenasycené | 119,80 g |
–– mononenasycené | 87,60 g |
–– polynenasycené | 32,20 g |
––– omega 3 | 8,91 g |
Vláknina | 6,96 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 452,00 g |
– cukry | 222,00 g |
––– laktóza | 60,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
120 g 120 g krystalového cukru | Cukr bílý | 120 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
300 g 300 g zakysané smetany 15% | Smetana kravská zakysaná 12% | 300 ml |
mletá skořice na posypání | Skořice ceylonská mletá |