Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinková buchta se skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 178 kJ /
3 867 kcal
Bílkoviny100,50 g
– z toho živočišné bílkoviny77,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,38 g
Tuky182,53 g
– nasycené46,37 g
– nenasycené119,80 g
–– mononenasycené87,60 g
–– polynenasycené32,20 g
––– omega 38,91 g
Vláknina6,96 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 1,04 g
Sůl3,10 g
Sacharidy452,00 g
– cukry222,00 g
––– laktóza60,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
120 g 120 g krystalového cukru Cukr bílý 120 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku Puding v prášku 96 g
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 24 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
300 g 300 g zakysané smetany 15% Smetana kravská zakysaná 12% 300 ml
mletá skořice na posypání Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.