Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí játra se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 015 kJ /
1 438 kcal
Bílkoviny117,51 g
– z toho živočišné bílkoviny105,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,26 g
Tuky70,23 g
– nasycené26,93 g
– nenasycené37,21 g
–– mononenasycené28,11 g
–– polynenasycené9,10 g
––– omega 31,05 g
Vláknina19,51 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 1,87 g
Sůl4,55 g
Sacharidy52,59 g
– cukry29,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g krůtích jater Játra krůtí 500 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
80 g 80 g červené papriky Paprika červená čerstvá 80 g
80 g 80 g žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 80 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžíce 1 lžíce sladké paprikové pasty Pasta papriková 15 g
150 ml 150 ml červeného vína Víno červené suché 150 ml
100 g 100 g mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.