Nutriční hodnoty (Kotlety pečené ve šlehačce s pečeným bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 493 kJ / 1 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 51,30 g |
– nasycené | 31,25 g |
– nenasycené | 18,30 g |
–– mononenasycené | 16,50 g |
–– polynenasycené | 1,80 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 17,60 g |
Cholesterol | 184 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 142,80 g |
– cukry | 21,20 g |
––– laktóza | 13,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
několik plátků několik plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
1 1 šlehačka (250 ml) | Šlehačka 35% | |
olej | Olej řepkový | |
200 g 200 g strouhaného sýra (přibližně) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
800 g 800 g brambor (přibližně) | Brambor zimní | 800 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |