Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlety pečené ve šlehačce s pečeným bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 493 kJ /
1 313 kcal
Bílkoviny61,18 g
– z toho živočišné bílkoviny45,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,00 g
Tuky51,30 g
– nasycené31,25 g
– nenasycené18,30 g
–– mononenasycené16,50 g
–– polynenasycené1,80 g
––– omega 30,26 g
Vláknina17,60 g
Cholesterol 184 mg
Sodík 2,05 g
Sůl5,00 g
Sacharidy142,80 g
– cukry21,20 g
––– laktóza13,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kotlety Vepřová kotleta bez kosti
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
několik plátků několik plátků anglické slaniny Anglická slanina
mletá paprika Paprika červená sušená
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
1 1 šlehačka (250 ml) Šlehačka 35%
olej Olej řepkový
200 g 200 g strouhaného sýra (přibližně) Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
800 g 800 g brambor (přibližně) Brambor zimní 800 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.