Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s uzenou krkovicí jako hlavní chod)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 099 kJ /
741 kcal
Bílkoviny68,77 g
– z toho živočišné bílkoviny59,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,07 g
Tuky31,83 g
– nasycené8,12 g
– nenasycené15,23 g
–– mononenasycené11,69 g
–– polynenasycené3,54 g
––– omega 30,21 g
Vláknina16,46 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 3,12 g
Sůl7,46 g
Sacharidy37,73 g
– cukry31,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vařené uzené krkovice Vepřová krkovice uzená 300 g
2 2 mladé kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
směs listů listů salátu dle chuti Salát hlávkový čerstvý
1 1 červená cibule (naložená) Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 hrst 1 hrst nasekané petrželky Petržel nať čerstvá
rukola (dle chuti) Rukola čerstvá
2 lžičky 2 lžičky čerstvého křenu (strouhaného) Křen čerstvý 2 g
balzamikový ocet světlý Ocet balsamikový bílý
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 lžičky 2 lžičky rýžového (vinného) octa Ocet lihový 10 ml
čerstvě mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.