Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s uzenou krkovicí jako hlavní chod)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 099 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,07 g |
Tuky | 31,83 g |
– nasycené | 8,12 g |
– nenasycené | 15,23 g |
–– mononenasycené | 11,69 g |
–– polynenasycené | 3,54 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 16,46 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 3,12 g |
Sůl | 7,46 g |
Sacharidy | 37,73 g |
– cukry | 31,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vařené uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | 300 g |
2 2 mladé kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
směs listů listů salátu dle chuti | Salát hlávkový čerstvý | |
1 1 červená cibule (naložená) | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 hrst 1 hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
rukola (dle chuti) | Rukola čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky čerstvého křenu (strouhaného) | Křen čerstvý | 2 g |
balzamikový ocet světlý | Ocet balsamikový bílý | |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
2 lžičky 2 lžičky rýžového (vinného) octa | Ocet lihový | 10 ml |
čerstvě mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý |