Nutriční hodnoty (Patison s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 765 kJ / 1 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 76,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,59 g |
Tuky | 51,87 g |
– nasycené | 25,77 g |
– nenasycené | 19,88 g |
–– mononenasycené | 16,82 g |
–– polynenasycené | 3,05 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 15,32 g |
Cholesterol | 484 mg |
Sodík | 570 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 76,51 g |
– cukry | 29,28 g |
––– laktóza | 5,86 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 malé patisony | ||
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
tymián | Tymián sušený | |
300 g 300 g směsi mletého hovězího a vepřového masa | Vepřová kýta | 300 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 37.5 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
ocet podle chuti | Ocet lihový | |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
150 ml 150 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |