Nutriční hodnoty (Hovězí na zázvoru s kapustou a hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 351 kJ / 2 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,92 g |
Tuky | 133,02 g |
– nasycené | 69,20 g |
– nenasycené | 60,06 g |
–– mononenasycené | 51,92 g |
–– polynenasycené | 8,14 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 19,55 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 69,91 g |
– cukry | 44,98 g |
––– laktóza | 0,11 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g hovězího masa (kulatá plec) | Hovězí kýta | 750 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
2-3 lžičky 2-3 lžičky sušeného zázvoru | Zázvor sušený | 12.5 g |
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (ghí) | Ghí | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
sůl | Sůl mořská |