Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí na zázvoru s kapustou a hruškou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 351 kJ /
2 235 kcal
Bílkoviny179,77 g
– z toho živočišné bílkoviny170,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,92 g
Tuky133,02 g
– nasycené69,20 g
– nenasycené60,06 g
–– mononenasycené51,92 g
–– polynenasycené8,14 g
––– omega 30,38 g
Vláknina19,55 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 2,07 g
Sůl4,75 g
Sacharidy69,91 g
– cukry44,98 g
––– laktóza0,11 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g hovězího masa (kulatá plec) Hovězí kýta 750 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
2-3 lžičky 2-3 lžičky sušeného zázvoru Zázvor sušený 12.5 g
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (ghí) Ghí 30 g
sůl Sůl mořská
1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty Kapusta hlávková čerstvá 350 g
2 2 hrušky Hruška čerstvá 260 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
vinný ocet Ocet vinný bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.