Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marmeláda z broskví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 318 kJ /
1 510 kcal
Bílkoviny8,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené1,50 g
–– mononenasycené0,70 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy360,00 g
– cukry334,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg broskví Dužina broskve čerstvá 1000 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 sáček 1 sáček Gelfix 2:1 Želatina cukrářská
200-300 g 200-300 g krystalového cukru Cukr bílý 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.