Nutriční hodnoty (Marmeláda z broskví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 318 kJ / 1 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 0,70 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 360,00 g |
– cukry | 334,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg broskví | Dužina broskve čerstvá | 1000 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1 sáček 1 sáček Gelfix 2:1 | Želatina cukrářská | |
200-300 g 200-300 g krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g |