Nutriční hodnoty (Kapsa s balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 235 kJ / 1 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,87 g |
Tuky | 18,32 g |
– nasycené | 8,75 g |
– nenasycené | 7,90 g |
–– mononenasycené | 5,82 g |
–– polynenasycené | 2,08 g |
––– omega 3 | 1,42 g |
Vláknina | 12,16 g |
Cholesterol | 430 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,48 g |
Sacharidy | 31,75 g |
– cukry | 22,23 g |
––– laktóza | 0,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
50 g 50 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 50 g |
1 1 mladá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
bazalka | Bazalka čerstvá |