Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Norský borůvkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 14

Energie12 086 kJ /
2 889 kcal
Bílkoviny88,28 g
– z toho živočišné bílkoviny66,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,20 g
Tuky105,76 g
– nasycené47,29 g
– nenasycené40,83 g
–– mononenasycené32,43 g
–– polynenasycené8,40 g
––– omega 31,51 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 885 mg
Sůl2,36 g
Sacharidy388,10 g
– cukry255,50 g
––– laktóza19,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
180 g 180 g cukru krupice Cukr bílý 180 g
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky kypřicího prášku Kypřící prášek 7.5 g
máslo Máslo kravské
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá
4 lžíce 4 lžíce borůvkové marmelády Marmeláda borůvková
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
500 ml 500 ml 33% smetany Smetana kravská sladká 12% 500 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce cukru moučka Cukr bílý 25 g
300 g 300 g čerstvých borůvek Borůvky čerstvé 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.