Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čína II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 079 kJ /
258 kcal
Bílkoviny11,46 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,78 g
Tuky7,79 g
– nasycené1,88 g
– nenasycené3,56 g
–– mononenasycené2,83 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,03 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 1,88 g
Sůl4,41 g
Sacharidy34,60 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Drůbeží maso Kuře prso
1 1 cibule nebo malý pórek Cibule čerstvá 70 g
čínská zeleninová směs mražená Zelí bílé mražené
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce solamylu Bramborový škrob 30 g
koření na čínu Koření pěti vůní
hrnek hrnek vývaru Vývar hovězí
1 lžička 1 lžička mletého závoru
asi dcl dcl červeného vína Víno červené suché
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
sůl Sůl mořská
tuk nebo olej Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.