Nutriční hodnoty (Čína II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 079 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
Tuky | 7,79 g |
– nasycené | 1,88 g |
– nenasycené | 3,56 g |
–– mononenasycené | 2,83 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,41 g |
Sacharidy | 34,60 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Drůbeží maso | Kuře prso | |
1 1 cibule nebo malý pórek | Cibule čerstvá | 70 g |
čínská zeleninová směs mražená | Zelí bílé mražené | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
koření na čínu | Koření pěti vůní | |
hrnek hrnek vývaru | Vývar hovězí | |
1 lžička 1 lžička mletého závoru | ||
asi dcl dcl červeného vína | Víno červené suché | |
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
tuk nebo olej | Margarín |