Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cannelloni s mangoldem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 402 kJ /
2 008 kcal
Bílkoviny133,37 g
– z toho živočišné bílkoviny81,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,89 g
Tuky48,75 g
– nasycené27,17 g
– nenasycené15,67 g
–– mononenasycené11,63 g
–– polynenasycené4,04 g
––– omega 31,54 g
Vláknina37,24 g
Cholesterol 375 mg
Sodík 2,50 g
Sůl4,31 g
Sacharidy242,73 g
– cukry48,25 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mangoldu Mangold 500 g
500 g 500 g rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
trochu trochu oleje Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
trocha trocha soli Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
200 g 200 g smetanového sýra Sýr tavený 200 g
200 g 200 g cannelloni Těstoviny pšeničné 200 g
sýr na posypání (není nutné) Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.