Nutriční hodnoty (Španělské gazpacho)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 610 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,85 g |
Tuky | 31,83 g |
– nasycené | 4,38 g |
– nenasycené | 27,32 g |
–– mononenasycené | 23,49 g |
–– polynenasycené | 3,83 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 5,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,87 g |
– cukry | 10,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
chilli dle chuti | Chilli paprička sušená | |
pár lístků lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
bageta | Bageta pšeničná | |
bazalkové pesto | Pesto bazalkové | |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá |