Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Španělské gazpacho)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 610 kJ /
385 kcal
Bílkoviny2,85 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,85 g
Tuky31,83 g
– nasycené4,38 g
– nenasycené27,32 g
–– mononenasycené23,49 g
–– polynenasycené3,83 g
––– omega 30,03 g
Vláknina5,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy19,87 g
– cukry10,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 rajčata Rajče červené čerstvé 210 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa Ocet vinný červený 30 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
chilli dle chuti Chilli paprička sušená
pár lístků lístků bazalky Bazalka čerstvá
bageta Bageta pšeničná
bazalkové pesto Pesto bazalkové
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.