Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené papriky s bulgurovou směsí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 251 kJ /
1 255 kcal
Bílkoviny33,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,41 g
Tuky25,50 g
– nasycené3,84 g
– nenasycené21,65 g
–– mononenasycené16,99 g
–– polynenasycené4,66 g
––– omega 30,06 g
Vláknina35,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy206,04 g
– cukry44,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 barevné papriky Paprika červená čerstvá 600 g
200 g 200 g směsi bulguru a quinoy Pšeničný bulgur 200 g
300 ml 300 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 300 ml
trošku trošku polévkového koření Polévkové koření tekuté
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 2 menší cukety Cuketa čerstvá 200 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 hrst 1 hrst petrželky Petržel nať čerstvá
1 1 mozzarella Mozzarella kravská
rukola Rukola čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.