Nutriční hodnoty (Pečené papriky s bulgurovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 251 kJ / 1 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,41 g |
Tuky | 25,50 g |
– nasycené | 3,84 g |
– nenasycené | 21,65 g |
–– mononenasycené | 16,99 g |
–– polynenasycené | 4,66 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 35,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 206,04 g |
– cukry | 44,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
200 g 200 g směsi bulguru a quinoy | Pšeničný bulgur | 200 g |
300 ml 300 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 300 ml |
trošku trošku polévkového koření | Polévkové koření tekuté | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 2 menší cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
rukola | Rukola čerstvá |