Nutriční hodnoty (Koprová pomazánka s čerstvým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 101 kJ / 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 84,58 g |
– nasycené | 53,94 g |
– nenasycené | 28,53 g |
–– mononenasycené | 25,38 g |
–– polynenasycené | 3,14 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 223 mg |
Sodík | 528 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 4,88 g |
– cukry | 3,63 g |
––– laktóza | 3,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 svazku 1/2 svazku kopru | Kopr nať čerstvý | 25 g |
kousek kousek červené papriky (nebo ředkvičky, jen pro barvu) | Paprika červená čerstvá | |
150 g 150 g čerstvého sýru | Sýr hrudkový kravský | 150 g |
50 g 50 g změklého másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g smetanového taveného sýru | Sýr tavený | 50 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
1 špetka 1 špetka mletého bílého pepře | Pepř bílý | |
chléb (nebo tmavé pečivo) | Chléb pšeničný kváskový | |
citronová šťáva (nemusí být) | Šťáva z citrónu |