Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pizza neapolská)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 100

Energie227 359 kJ /
54 340 kcal
Bílkoviny1 731,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1 731,00 g
Tuky300,40 g
– nasycené60,20 g
– nenasycené180,20 g
–– mononenasycené30,12 g
–– polynenasycené150,08 g
––– omega 315,00 g
Vláknina453,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 174,21 g
Sůl435,00 g
Sacharidy10 951,60 g
– cukry750,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 .
5000 g 5000 g mouky (hladké, nebo originál na pizzu) Mouka pšeničná hladká 5000 g
2300 ml 2300 ml vody Voda 2300 ml
20 g 20 g kvasnic Droždí pekařské lisované 20 g
2 2 .
6000 ml 6000 ml vody Voda 6000 ml
20 g 20 g kvasnic Droždí pekařské lisované 20 g
10000 g 10000 g mouky Mouka pšeničná hladká 10000 g
3 3 .
3000 ml 3000 ml vody Voda 3000 ml
435 g 435 g soli Sůl mořská 435 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.