Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie34 187 kJ /
8 171 kcal
Bílkoviny393,78 g
– z toho živočišné bílkoviny12,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny381,62 g
Tuky183,36 g
– nasycené67,85 g
– nenasycené112,22 g
–– mononenasycené66,52 g
–– polynenasycené45,70 g
––– omega 31,09 g
Vláknina1 026,21 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 21,59 g
Sůl47,38 g
Sacharidy724,14 g
– cukry302,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
100 g 100 g farmářské slaniny Špek 100 g
50 g 50 g cibule Cibule čerstvá 50 g
90 g 90 g mrkve (1 velká) Mrkev čerstvá 90 g
40 40 g řapíku celeru Celer bulva čerstvá 21600 g
100 g 100 g hrušky Hruška čerstvá 100 g
250 g 250 g červené čočky Čočka červená neloupaná 250 g
1,3 l 1,3 l neslaného vývaru nebo vody Vývar masový 1299.9999523162842 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka tymiánu Tymián sušený
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
plátky plátky slaniny Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.