Nutriční hodnoty (Sterilovaný okurkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 240 kJ / 1 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,43 g |
Tuky | 5,09 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 2,45 g |
–– mononenasycené | 0,55 g |
–– polynenasycené | 1,90 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 82,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,48 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 418,05 g |
– cukry | 391,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 kg 4-5 kg přerostlých okurek | Okurka salátová čerstvá | 4500 g |
1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml |
300 ml 300 ml octa | Ocet lihový | 300 ml |
40 g 40 g soli | Sůl mořská | 40 g |
300 g 300 g cukru krystal | Cukr bílý | 300 g |
3-4 3-4 cibule | Cibule čerstvá | 245 g |
krájený kopr (nemusí být) | Kopr nať čerstvý |