Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sterilovaný okurkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 240 kJ /
1 969 kcal
Bílkoviny39,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,43 g
Tuky5,09 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené2,45 g
–– mononenasycené0,55 g
–– polynenasycené1,90 g
––– omega 30,00 g
Vláknina82,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16,48 g
Sůl40,00 g
Sacharidy418,05 g
– cukry391,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 kg 4-5 kg přerostlých okurek Okurka salátová čerstvá 4500 g
1 litr 1 litr vody Voda 1000 ml
300 ml 300 ml octa Ocet lihový 300 ml
40 g 40 g soli Sůl mořská 40 g
300 g 300 g cukru krystal Cukr bílý 300 g
3-4 3-4 cibule Cibule čerstvá 245 g
krájený kopr (nemusí být) Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.