Nutriční hodnoty (Okurkové carpaccio)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 018 kJ / 721 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,92 g |
Tuky | 72,30 g |
– nasycené | 9,18 g |
– nenasycené | 62,52 g |
–– mononenasycené | 52,86 g |
–– polynenasycené | 9,66 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 15,13 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
6 lžic 6 lžic olivového oleje | Olej olivový | 66 ml |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru krystal | Cukr bílý | 3 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený růžový pepř | Pepř růžový |