Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkové carpaccio)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 018 kJ /
721 kcal
Bílkoviny1,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,92 g
Tuky72,30 g
– nasycené9,18 g
– nenasycené62,52 g
–– mononenasycené52,86 g
–– polynenasycené9,66 g
––– omega 30,67 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 361 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy15,13 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
6 lžic 6 lžic olivového oleje Olej olivový 66 ml
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 30 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru krystal Cukr bílý 3 g
sůl Sůl mořská
drcený růžový pepř Pepř růžový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.