Nutriční hodnoty (Salát z pečené zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 134 kJ / 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,59 g |
Tuky | 40,84 g |
– nasycené | 9,82 g |
– nenasycené | 30,86 g |
–– mononenasycené | 26,17 g |
–– polynenasycené | 4,69 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 7,12 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,46 g |
– cukry | 7,05 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
směs barevných paprik | Paprika červená čerstvá | |
2 hrsti 2 hrsti cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 50 ml |
1 1 starší bageta | Bageta pšeničná | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
bylinková sůl dle potřeby | Sůl bylinková |