Nutriční hodnoty (Hořčicová kuřecí stehna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 353 kJ / 84 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
Tuky | 0,90 g |
– nasycené | 0,24 g |
– nenasycené | 0,63 g |
–– mononenasycené | 0,18 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 276 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 7,80 g |
– cukry | 3,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 mrkve nakrájené na hranolky | Hranolky fritované | |
300 g 300 g celeru (nakrájeného na hranolky) | Celer bulva čerstvá | 300 g |
1 1 polévková lžíce nakrájeného tymiánu | Tymián sušený | |
2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
2 2 polévkové lžíce celozrnné hořčice | Hořčice kremžská | |
plátky plátky šunky nebo parma šunky | Šunka vepřová vařená | |
sůl | Sůl mořská |