Nutriční hodnoty (Čatní z lilků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 117 kJ / 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,12 g |
Tuky | 23,89 g |
– nasycené | 1,86 g |
– nenasycené | 20,54 g |
–– mononenasycené | 14,14 g |
–– polynenasycené | 6,40 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 22,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 174,12 g |
– cukry | 144,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
2 2 lilky | Lilek čerstvý | |
750 g 750 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 750 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
150 ml 150 ml bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 150 ml |
1 hrst 1 hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá |