Nutriční hodnoty (Zapékaný patison)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 026 kJ / 1 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
Tuky | 89,86 g |
– nasycené | 19,41 g |
– nenasycené | 59,14 g |
–– mononenasycené | 43,99 g |
–– polynenasycené | 15,15 g |
––– omega 3 | 3,77 g |
Vláknina | 8,74 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 34,20 g |
– cukry | 19,20 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední patison | Patizon čerstvý | |
trocha trocha soli | Sůl mořská | |
tymián | Tymián sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |