Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaný patison)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 026 kJ /
1 201 kcal
Bílkoviny61,48 g
– z toho živočišné bílkoviny57,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,26 g
Tuky89,86 g
– nasycené19,41 g
– nenasycené59,14 g
–– mononenasycené43,99 g
–– polynenasycené15,15 g
––– omega 33,77 g
Vláknina8,74 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 1,42 g
Sůl3,34 g
Sacharidy34,20 g
– cukry19,20 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední patison Patizon čerstvý
trocha trocha soli Sůl mořská
tymián Tymián sušený
bazalka Bazalka čerstvá
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.