Nutriční hodnoty (Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 905 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,20 g |
Tuky | 95,25 g |
– nasycené | 56,42 g |
– nenasycené | 34,38 g |
–– mononenasycené | 30,60 g |
–– polynenasycené | 3,78 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 681 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 28,19 g |
– cukry | 7,10 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kousek 1 kousek čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
2 2 karotky | Mrkev čerstvá | |
1/2 1/2 květáku | Květák čerstvý | |
200 g 200 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 200 g |
fazolové lusky (nebo hráškové) | Fazolky čerstvé | |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |