Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 905 kJ /
1 172 kcal
Bílkoviny15,26 g
– z toho živočišné bílkoviny8,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,20 g
Tuky95,25 g
– nasycené56,42 g
– nenasycené34,38 g
–– mononenasycené30,60 g
–– polynenasycené3,78 g
––– omega 30,35 g
Vláknina7,60 g
Cholesterol 681 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy28,19 g
– cukry7,10 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kousek 1 kousek čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
šalvěj Šalvěj čerstvá
2 2 karotky Mrkev čerstvá
1/2 1/2 květáku Květák čerstvý
200 g 200 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 200 g
fazolové lusky (nebo hráškové) Fazolky čerstvé
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.