Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z pečených paprik)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 586 kJ /
857 kcal
Bílkoviny27,68 g
– z toho živočišné bílkoviny15,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,68 g
Tuky44,67 g
– nasycené16,46 g
– nenasycené26,90 g
–– mononenasycené22,50 g
–– polynenasycené4,40 g
––– omega 30,17 g
Vláknina18,60 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,05 g
Sůl5,00 g
Sacharidy77,99 g
– cukry65,60 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 barevných paprik Paprika červená čerstvá 900 g
1/2 1/2 malé hlávky zelí Zelí bílé čerstvé
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky octa Ocet lihový 2.5 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
trocha trocha barevného mletého pepře Pepř barevný mletý
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
sůl podle chuti Sůl mořská
trocha trocha oleje na plech Olej řepkový
100 g 100 g balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 100 g
pár lístků lístků petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.