Nutriční hodnoty (Salát z pečených paprik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 586 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,68 g |
Tuky | 44,67 g |
– nasycené | 16,46 g |
– nenasycené | 26,90 g |
–– mononenasycené | 22,50 g |
–– polynenasycené | 4,40 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 77,99 g |
– cukry | 65,60 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 barevných paprik | Paprika červená čerstvá | 900 g |
1/2 1/2 malé hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky octa | Ocet lihový | 2.5 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
trocha trocha barevného mletého pepře | Pepř barevný mletý | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
trocha trocha oleje na plech | Olej řepkový | |
100 g 100 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 100 g |
pár lístků lístků petrželky | Petržel nať čerstvá |