Nutriční hodnoty (Šunkové carpaccio)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 853 kJ / 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 46,90 g |
– nasycené | 9,16 g |
– nenasycené | 37,54 g |
–– mononenasycené | 26,82 g |
–– polynenasycené | 10,72 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 8,01 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 13,24 g |
– cukry | 1,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 žlutý cukrový meloun | Meloun vodní čerstvý | |
1 1 zralé mango | Mango čerstvé | |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžičky 2 lžičky nasekaného koriandru | Koriandr semena | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
několik několik lístků rukoly | Rukola čerstvá | |
200 g 200 g parmské šunky | Šunka parmská | 200 g |