Nutriční hodnoty (Květák zapečený v mletém mase na bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 836 kJ / 3 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 140,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,03 g |
Tuky | 281,25 g |
– nasycené | 127,00 g |
– nenasycené | 144,16 g |
–– mononenasycené | 119,89 g |
–– polynenasycené | 24,27 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 7,85 g |
Cholesterol | 759 mg |
Sodík | 5,74 g |
Sůl | 14,01 g |
Sacharidy | 46,45 g |
– cukry | 19,05 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
200 g 200 g slaniny | Špek | 200 g |
200 g 200 g plátkového sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
brambory | Brambor zimní | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
olej | Olej řepkový |