Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák zapečený v mletém mase na bramborách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 836 kJ /
3 307 kcal
Bílkoviny145,71 g
– z toho živočišné bílkoviny140,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,03 g
Tuky281,25 g
– nasycené127,00 g
– nenasycené144,16 g
–– mononenasycené119,89 g
–– polynenasycené24,27 g
––– omega 30,68 g
Vláknina7,85 g
Cholesterol 759 mg
Sodík 5,74 g
Sůl14,01 g
Sacharidy46,45 g
– cukry19,05 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
200 g 200 g slaniny Špek 200 g
200 g 200 g plátkového sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
brambory Brambor zimní
drcený kmín Kmín mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.