Nutriční hodnoty (Rybí karbanátky s tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 125 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 11,19 g |
– nasycené | 2,55 g |
– nenasycené | 5,68 g |
–– mononenasycené | 3,45 g |
–– polynenasycené | 2,23 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 880 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 53,90 g |
– cukry | 4,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g ryby (jakékoliv) | Treska filet | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
česnek (dle chuti) | Česnek čerstvý | |
1 lžička 1 lžička citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
tymián | Tymián sušený | |
5 lžic 5 lžic strouhanky(přibližně) + na obalení | Strouhanka pšeničná | 75 g |
olej na smažení | Olej řepkový |