Nutriční hodnoty (Bulgur s mozzarellou a tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 381 kJ / 1 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 63,52 g |
– nasycené | 29,50 g |
– nenasycené | 28,22 g |
–– mononenasycené | 22,06 g |
–– polynenasycené | 6,16 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 3,20 g |
Cholesterol | 778 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 26,07 g |
– cukry | 16,67 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrsti 2 hrsti bulguru | Pšeničný bulgur | |
200 g 200 g tuňáka ve vlastní šťávě (nebo oleji) | Tuňák ve vlastní šťávě | 200 g |
200 g 200 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |
200 g 200 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 200 g |
2 2 vejce (volitelně) | Vejce slepičí | 140 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý |