Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrušky v karamelu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 734 kJ /
1 609 kcal
Bílkoviny1,77 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,63 g
Tuky17,38 g
– nasycené10,76 g
– nenasycené6,19 g
–– mononenasycené5,30 g
–– polynenasycené0,89 g
––– omega 30,19 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy355,66 g
– cukry345,91 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 hrušky Hruška čerstvá 390 g
300 g 300 g cukru krupice Cukr bílý 300 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžičky 2 lžičky cukru moučka Cukr bílý 10 g
1 špetka 1 špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
karamelové zdobení dle potřeby Cukrářské zdobení
strouhaná čokoláda dle potřeby Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.