Nutriční hodnoty (Hrušky v karamelu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 734 kJ / 1 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,63 g |
Tuky | 17,38 g |
– nasycené | 10,76 g |
– nenasycené | 6,19 g |
–– mononenasycené | 5,30 g |
–– polynenasycené | 0,89 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 355,66 g |
– cukry | 345,91 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |
300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžičky 2 lžičky cukru moučka | Cukr bílý | 10 g |
1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
karamelové zdobení dle potřeby | Cukrářské zdobení | |
strouhaná čokoláda dle potřeby | Čokoláda mléčná 30% |