Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemné švestkové knedlíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie10 834 kJ /
2 589 kcal
Bílkoviny69,96 g
– z toho živočišné bílkoviny8,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,00 g
Tuky45,66 g
– nasycené23,92 g
– nenasycené16,95 g
–– mononenasycené13,65 g
–– polynenasycené3,30 g
––– omega 30,23 g
Vláknina31,10 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 157 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy459,12 g
– cukry17,32 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g brambor vařených ve slupce Brambor zimní 800 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
450 g 450 g polohrubé mouky (možno i více - záleží na moučnatosti brambor) Mouka pšeničná polohrubá 450 g
švestky Švestky čerstvé
mletý mák Mák modrý mletý
moučkový cukr Cukr bílý
rozpuštěné máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.