Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Úsporné zeleninovo-masové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 562 kJ /
1 090 kcal
Bílkoviny47,85 g
– z toho živočišné bílkoviny37,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,35 g
Tuky44,49 g
– nasycené29,65 g
– nenasycené13,55 g
–– mononenasycené10,86 g
–– polynenasycené2,69 g
––– omega 30,09 g
Vláknina9,31 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 1,60 g
Sůl4,11 g
Sacharidy121,19 g
– cukry14,52 g
––– laktóza5,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 sáček 1 sáček rýže parboiled (nebo jiné) Rýže bílá 125 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
1 1 červená papriku Paprika bílá čerstvá
3 3 bílé papriky Paprika bílá čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 balík 1 balík masitých vepřových kostí Kost vepřová
2 kostky 2 kostky zeleninového bujónu Bujón zeleninový 20 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
pár kuliček kuliček celého pepře Pepř černý
1 lžička 1 lžička čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
1 lžička 1 lžička koření na gyros Provensálské koření 5 g
1 1 vrchem lžička koření na grilovanou zeleninu Provensálské koření
150 g 150 g goudy Gouda 45% t. v s. 150 g
sádlo (nebo olivový olej, či smíchat obojí) Sádlo vepřové
zelenina na oblohu Mrkev čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.