Nutriční hodnoty (Broskvový džem s levandulí a se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 38 689 kJ / 9 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 1,40 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 2 220,85 g |
– cukry | 2 168,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg broskví | Dužina broskve čerstvá | 2000 g |
2 kg 2 kg cukru krupice | Cukr bílý | 2000 g |
2 lžičky 2 lžičky kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
2 balení 2 balení Gelfix Classic | Želatina cukrářská | 40 g |
2 2 celé skořice | Skořice ceylonská | |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 lžíce 1 lžíce květů levandule | Levandule květ čerstvý |