Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový džem s levandulí a se skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie38 689 kJ /
9 248 kcal
Bílkoviny51,20 g
– z toho živočišné bílkoviny35,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,00 g
Tuky4,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené3,00 g
–– mononenasycené1,40 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 240 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy2 220,85 g
– cukry2 168,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg broskví Dužina broskve čerstvá 2000 g
2 kg 2 kg cukru krupice Cukr bílý 2000 g
2 lžičky 2 lžičky kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová
2 balení 2 balení Gelfix Classic Želatina cukrářská 40 g
2 2 celé skořice Skořice ceylonská
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 lžíce 1 lžíce květů levandule Levandule květ čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.