Nutriční hodnoty (Francouzská kuřecí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 605 kJ / 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 33,50 g |
– nasycené | 20,54 g |
– nenasycené | 11,37 g |
–– mononenasycené | 7,77 g |
–– polynenasycené | 3,60 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 325 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 25,85 g |
– cukry | 12,85 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25 dkg 25 dkg kuřecího masa | Kuře prso | 250 g |
máslo | Máslo kravské | |
10 dkg 10 dkg mražené zeleninové směsi | Mrkev mražená | 100 g |
2,5 dl 2,5 dl bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
2 dl 2 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1,2 l 1,2 l vývaru (ev. z kostky) | Vývar masový | 1200.0000476837158 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |