Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzská kuřecí polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 605 kJ /
862 kcal
Bílkoviny73,35 g
– z toho živočišné bílkoviny71,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky33,50 g
– nasycené20,54 g
– nenasycené11,37 g
–– mononenasycené7,77 g
–– polynenasycené3,60 g
––– omega 31,08 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 325 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy25,85 g
– cukry12,85 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
25 dkg 25 dkg kuřecího masa Kuře prso 250 g
máslo Máslo kravské
10 dkg 10 dkg mražené zeleninové směsi Mrkev mražená 100 g
2,5 dl 2,5 dl bílého vína Víno bílé suché 250 ml
2 dl 2 dl smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1,2 l 1,2 l vývaru (ev. z kostky) Vývar masový 1200.0000476837158 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.