Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec se žampiony a paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 359 kJ /
803 kcal
Bílkoviny110,41 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,91 g
Tuky22,80 g
– nasycené5,81 g
– nenasycené11,49 g
–– mononenasycené9,67 g
–– polynenasycené1,82 g
––– omega 30,11 g
Vláknina17,65 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy31,35 g
– cukry13,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
vývar Vývar masový
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.