Nutriční hodnoty (Thajské medové kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 448 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
Tuky | 0,76 g |
– nasycené | 0,23 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 9,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,29 g |
– cukry | 38,31 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 pl 1 pl rozinek | Rozinky | 15 g |
hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1 cl 1 cl medu | Med nepasterovaný | 10 g |
2 dcl 2 dcl bílého vína nesladkého | Víno bílé suché | 200 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
špetka špetka mleté pálivé papriky | Paprika pálivá | |
sůl | Sůl mořská | |
koření na kuře | Grilovací koření | |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
olej | Olej řepkový |