Nutriční hodnoty (Pečený lilek s játrovým ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 776 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,39 g |
Tuky | 27,21 g |
– nasycené | 11,89 g |
– nenasycené | 10,56 g |
–– mononenasycené | 8,13 g |
–– polynenasycené | 2,44 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 13,25 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 43,80 g |
– cukry | 26,45 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 lilky | Lilek čerstvý | |
trocha trocha soli | Sůl mořská | |
300 g 300 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 300 g |
1 špetka 1 špetka pepře | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 nať z jarní cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
4 lžíce 4 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1/2 lžíce 1/2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kari koření | Kari | 2.5 g |
olej | Olej řepkový |