Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chapadla chobotnice na česneku a citrusech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 241 kJ /
536 kcal
Bílkoviny75,07 g
– z toho živočišné bílkoviny73,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,47 g
Tuky17,40 g
– nasycené2,19 g
– nenasycené14,48 g
–– mononenasycené10,16 g
–– polynenasycené4,32 g
––– omega 31,38 g
Vláknina4,03 g
Cholesterol 782 mg
Sodík 374 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy18,43 g
– cukry1,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
460 g 460 g chapadel chobotnice Chobotnice čerstvá 460 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá
3 kuličky 3 kuličky černého pepře Pepř černý
omytá kůra z 1 citronu Citrón čerstvý
1 lžíce 1 lžíce oleje na smažení (např. arašídový) Olej řepkový 11 ml
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.