Nutriční hodnoty (Chapadla chobotnice na česneku a citrusech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 241 kJ / 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 17,40 g |
– nasycené | 2,19 g |
– nenasycené | 14,48 g |
–– mononenasycené | 10,16 g |
–– polynenasycené | 4,32 g |
––– omega 3 | 1,38 g |
Vláknina | 4,03 g |
Cholesterol | 782 mg |
Sodík | 374 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 18,43 g |
– cukry | 1,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
460 g 460 g chapadel chobotnice | Chobotnice čerstvá | 460 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
3 kuličky 3 kuličky černého pepře | Pepř černý | |
omytá kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje na smažení (např. arašídový) | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |