Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Orientální kachna s dýní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie705 kJ /
169 kcal
Bílkoviny1,02 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,02 g
Tuky5,38 g
– nasycené0,95 g
– nenasycené4,19 g
–– mononenasycené2,22 g
–– polynenasycené1,97 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 891 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy28,60 g
– cukry25,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kachní čtvrtky
1/2 1/2 dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1 lžička 1 lžička mletých koriandrových semínek Koriandr semena
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
sůl dle chuti Sůl mořská
šťáva z 1,5 šťáva z 1,5 limetky Limetka čerstvá
olivový olej dle potřeby Olej olivový
1 lžička 1 lžička sezamového oleje Olej sezamový 5 ml
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce nerafinovaného cukru Cukr bílý 25 g
1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé
1 hrst 1 hrst čerstvé máty Máta peprná list čerstvá
1 hrst 1 hrst sezamových semínek Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.