Nutriční hodnoty (Pečený bůček na cibulce a bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 175 kJ / 2 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 237,94 g |
– nasycené | 61,95 g |
– nenasycené | 125,31 g |
–– mononenasycené | 102,22 g |
–– polynenasycené | 23,10 g |
––– omega 3 | 1,04 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 484 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g bůčku | Vepřový bok | 800 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
drcený koriandr | Koriandr semena | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý |