Nutriční hodnoty (Vepřové se zeleninou a bramborama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 9 945 kJ / 2 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 128,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,46 g |
Tuky | 29,96 g |
– nasycené | 7,73 g |
– nenasycené | 16,23 g |
–– mononenasycené | 9,22 g |
–– polynenasycené | 7,02 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 129,35 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 3,54 g |
Sůl | 8,60 g |
Sacharidy | 290,05 g |
– cukry | 170,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 dkg 60 dkg vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
1-2 1-2 polévkové lžíce tuku | Margarín | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
strouhání muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
80 80 dkg sezónní zeleniny (já jsem dala balik mražené kořenové) | Mrkev čerstvá | 4000 g |
cca 3 dcl 3 dcl vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
pepř | Pepř černý | |
kousek kousek másla | Máslo kravské |