Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy se sýrem, kukuřicí a klíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 017 kJ /
482 kcal
Bílkoviny20,10 g
– z toho živočišné bílkoviny12,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,80 g
Tuky17,87 g
– nasycené9,77 g
– nenasycené7,11 g
–– mononenasycené5,07 g
–– polynenasycené2,04 g
––– omega 30,29 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy56,86 g
– cukry17,56 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g červené řepy (předem vařené) Červená řepa čerstvá 200 g
olivový olej na pokapání Olej olivový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
50 g 50 g cibule Cibule čerstvá 50 g
50 g 50 g mražené kukuřice Kukuřice mražená 50 g
1 hrst 1 hrst salátových listů Salát listový čerstvý
2 lžíce 2 lžíce klíčků mungo (nebo ředkviček) Klíčky mungo čerstvé
1 lžíce 1 lžíce světlého balzamika
citronová šťáva k zakápnutí Šťáva z citrónu
60 g 60 g kozího sýra (balkánského) Sýr hrudkový kozí 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.