Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šneci v pudinku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 855 kJ /
4 028 kcal
Bílkoviny94,66 g
– z toho živočišné bílkoviny33,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,84 g
Tuky106,56 g
– nasycené61,50 g
– nenasycené38,91 g
–– mononenasycené30,89 g
–– polynenasycené8,01 g
––– omega 30,96 g
Vláknina17,16 g
Cholesterol 545 mg
Sodík 411 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy664,11 g
– cukry282,19 g
––– laktóza35,77 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
21 g 21 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 21 g
220 ml 220 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 220 ml
4 lžíce 4 lžíce domácího vanilkového cukru (1 lusk rozmixujeme ve 250 g krystalového cukru) Cukr vanilkový 100 g
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
80 g 80 g rozpuštěného másla Máslo kravské 80 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku (od Dr. Oetkera s pravou vanilkou) Puding v prášku 48 g
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice (nebo podle chuti) Cukr bílý 36 g
1 1 velká hrst hrozinek Rozinky
30 30 % smetana na potírání šneků Smetana kravská sladká 12%
5 lžic 5 lžic 30% smetany Smetana kravská sladká 12% 125 ml
90 g 90 g moučkového cukru Cukr bílý 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.