Nutriční hodnoty (Nudle udon s ústřicovou omáčkou a krůtím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 213 kJ / 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,59 g |
Tuky | 22,60 g |
– nasycené | 4,03 g |
– nenasycené | 16,29 g |
–– mononenasycené | 12,89 g |
–– polynenasycené | 3,40 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 8,76 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 7,40 g |
Sacharidy | 29,20 g |
– cukry | 13,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g krůtího prsního masa | Vepřová kýta | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 plátky 2 plátky čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky kari | Kari | 2.5 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
chilli dle chuti | Chilli paprička sušená | |
1 lžíce 1 lžíce arašídového oleje (i jiný) | Olej podzemnicový | 15 ml |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 špičatá červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 žampion | Žampion čerstvý | |
1-2 1-2 houby jidášovo ucho | Jidášovo ucho čerstvé | |
5 cm 5 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 30 ml |
1 lžička 1 lžička škrobu | Bramborový škrob | 5 g |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
udon nudle | Těstoviny pšeničné | |
koriandr | Koriandr semena | |
cibulka | Cibulka jarní čerstvá |