Nutriční hodnoty (Kuřecí roláda Marengo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 311 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,15 g |
Tuky | 44,99 g |
– nasycené | 3,50 g |
– nenasycené | 39,83 g |
–– mononenasycené | 28,42 g |
–– polynenasycené | 11,41 g |
––– omega 3 | 2,76 g |
Vláknina | 21,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,40 g |
Sůl | 8,25 g |
Sacharidy | 75,14 g |
– cukry | 53,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vykostěné kuře | Kuře | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
100 g 100 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 45 ml |
3 lžíce 3 lžíce jablečného džusu | Džus jablečný | 45 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce Vegety | Kořenící směs sypká | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
sůl | Sůl mořská |