Nutriční hodnoty (Philly cheese steak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 844 kJ / 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,60 g |
– nasycené | 1,16 g |
– nenasycené | 1,18 g |
–– mononenasycené | 1,08 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 94 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hovězího masa (nejlépe kýty) | Hovězí kýta | 200 g |
1 1 paprika zelená (středně velká) | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 cibule bílá (středně velká) | Cibule čerstvá | |
1 1 bageta (ideálně francouzská) | Bageta pšeničná | |
4 plátky 4 plátky sýra (nejlépe typu tilsiter) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
česnek drcený (dle chuti) | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej dle potřeby | Olej řepkový |