Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapie pečená se sýrem a zeleninou (vhodné pro diabetiky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 176 kJ /
1 237 kcal
Bílkoviny67,32 g
– z toho živočišné bílkoviny56,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,96 g
Tuky84,39 g
– nasycené37,19 g
– nenasycené37,22 g
–– mononenasycené31,39 g
–– polynenasycené5,83 g
––– omega 30,31 g
Vláknina21,24 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 1,45 g
Sůl3,42 g
Sacharidy42,38 g
– cukry29,84 g
––– laktóza2,69 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g kapie Paprika červená čerstvá 120 g
180 g 180 g květáku Květák čerstvý 180 g
80 g 80 g cukety Cuketa čerstvá 80 g
30 g 30 g nivy Niva 50% t. v s. 30 g
60 g 60 g goudy Gouda 45% t. v s. 60 g
80 g 80 g dýně Hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 80 g
sůl Sůl mořská
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g pekingského zelí Zelí pekingské čerstvé 100 g
6 6 cherry rajčátek Rajčata cherry 180 g
60 g 60 g cukety Cuketa čerstvá 60 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 lžička 1 lžička xylitolu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.