Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červené fazole a la Katův šleh)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 059 kJ /
492 kcal
Bílkoviny10,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,47 g
Tuky2,09 g
– nasycené0,44 g
– nenasycené1,44 g
–– mononenasycené0,56 g
–– polynenasycené0,87 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,67 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,67 g
Sacharidy103,07 g
– cukry70,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrsti 2 hrsti červených fazolí Fazole červená ledvina
1 1 menší sklenička sterilovaných sladkokyselé kapie - proužků Paprika červená čerstvá 250 g
3-4 3-4 kyselé okurky Okurka polní zavařená
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
200 ml 200 ml kečupu Kečup sladký 200 ml
chilli omáčka Chilli omáčka
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.