Nutriční hodnoty (Červené fazole a la Katův šleh)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 059 kJ / 492 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,47 g |
Tuky | 2,09 g |
– nasycené | 0,44 g |
– nenasycené | 1,44 g |
–– mononenasycené | 0,56 g |
–– polynenasycené | 0,87 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,67 g |
Sacharidy | 103,07 g |
– cukry | 70,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrsti 2 hrsti červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
1 1 menší sklenička sterilovaných sladkokyselé kapie - proužků | Paprika červená čerstvá | 250 g |
3-4 3-4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
200 ml 200 ml kečupu | Kečup sladký | 200 ml |
chilli omáčka | Chilli omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |