Nutriční hodnoty (Farmářský guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 736 kJ / 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,21 g |
Tuky | 8,52 g |
– nasycené | 3,61 g |
– nenasycené | 3,79 g |
–– mononenasycené | 3,28 g |
–– polynenasycené | 0,51 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 15,37 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 365 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 57,10 g |
– cukry | 14,01 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězího masa | Hovězí kýta | 600 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
4 4 čerstvé houby | Hřib čerstvý | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
70 g 70 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín | |
olej | Olej řepkový | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |