Nutriční hodnoty (Těstoviny aglio e olio se sušenými rajčaty a zlatým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 582 kJ / 2 768 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,30 g |
Tuky | 127,84 g |
– nasycené | 33,79 g |
– nenasycené | 91,32 g |
–– mononenasycené | 78,64 g |
–– polynenasycené | 12,68 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 19,70 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 663 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 318,20 g |
– cukry | 18,20 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g drobnějších těstovin (použila jsem italské strascinate) | Těstoviny pšeničné | 400 g |
8 8 sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
1 svazek 1 svazek petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
100 g 100 g blaťáckého zlata | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě drcený černý pepř | Pepř černý |