Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský toast s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 362 kJ /
804 kcal
Bílkoviny20,88 g
– z toho živočišné bílkoviny19,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky49,86 g
– nasycené25,78 g
– nenasycené18,92 g
–– mononenasycené16,28 g
–– polynenasycené2,64 g
––– omega 30,26 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 624 mg
Sodík 234 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy63,91 g
– cukry60,51 g
––– laktóza3,26 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
2 lžíce 2 lžíce tmavého cukru Cukr třtinový 30 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
60 ml 60 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 bageta Bageta pšeničná
šlehačka Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.